Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Munnbind

()

Sorter etter

Hvordan bruke ansiktsmasker når du dyrker sport?

Ansiktsmaske som kjører kvinner

En ansiktsmaske for løpende kvinner er produsert av vanlige materialer, vanligvis klut. Kvinner kan dekke munnen og nesen ved å pakke dem med en ansiktsmaske under løping for å unngå støv og skadelige partikler i luften. Når atmosfæren er veldig stinkende, brukes en ansiktsmaske av løpere mens du løper. Du kan kjøpe ansiktsmaske løpende kvinner fra Sport HG , Trangoworld , Matt , Adidas originals , Respro .

Hvordan bruke ansiktsmasker når du dyrker sport?

Vi vet alle at i motsetning til vanlig pust, reduserer bevegelsen av luft inn i lungene ved å bruke en hvilken som helst skjermingsmaske, og det er derfor det ikke er så godt å bruke ansiktsmaske mens du dyrker sport som løping. Også når det er et virus er det nødvendig for alle overalt. Så det er noen tips om hvordan du bruker en ansiktsmaske mens du dyrker sport. Først og fremst består de fleste masker av tykt materiale og har flere lag. Derfor er det vanskelig å trene eller trene med en maske fordi det reduserer oksygennivået og reduserer treningsytelsen. Så kjøp alltid en ren bomullsmaske som ikke vil blokkere oksygenstrømmen like ekstremt som en mer solid maske med flere lag. Det er også sportsspesifikke masker tilgjengelig på markedet. Prøv å kjøpe disse maskene for å dyrke sport. Hvis du føler deg utmattet, svak eller tungpustet, bør du sette deg ned og ta av deg masken for å hvile deg.

top