Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Friidrettssko

()

Hva er Running Spikes?

Enten du løper for å øke ytelsen og utholdenhetsnivået ditt, eller bare løper for å nyte langrennsløyper, finner du alltid et behov for å vurdere å løpe pigger.
Det er forskjellige stiler og typer pigger for korte spurter, mellomdistanse og langdistanse. Her lærer du alt som hjelper deg med å kjøpe de riktige par løpespikene for deg.

Hva er Running Spikes?

Spikes er løpesko designet for å øke ytelsen din og hjelpe deg å løpe raskere på ujevne terreng. Running Spikes gir ekstra grep til forfoten og forbedrer skrittet. Spikes er lettere enn løpesko for veier og stier og hjelper deg dermed å løpe raskere.

Typer løpende pigger

Det er fire typer løpespiker;

Sprint pigger
For en kort distanse er sprint pigger ideelle. De er ganske stive og har liten eller ingen demping i hælene. De har maksimal pinner foran for å gi bedre grep.

Mellomdistanse pigger 400m 1500m
Mellomdistanse pigger har mer polstring og demping i hælen. De er lette og mindre stive enn sprint pigger.

Langdistanse pigger 1500m og over
Langdistanse pigger er lette, men gir den beste dempingen. De er laget av tyngre og slitesterke materialer. Adidas , Nike , Asics og Joma tilbyr de beste løpespikene.

Langrennsspiker langrennsløp
Cross country pigger er designet for løping på gress og ujevne terreng. De har lengre piggpinner og gir mer ankelstøtte og en sikker passform.


top