Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Vekter

()

Sorter etter

Hvordan fungerer smarte vekter?

Smarte vekter er elektroniske vekter som tilbyr en rekke nyttige funksjoner. Disse funksjonene kan hjelpe deg å nå dine treningsmål og helsemål lettere enn å bruke en tradisjonell treningsmåler eller vekt. Fitbit smartvekt er i stand til å spore, lagre og data med andre tilkoblede smartenheter, for eksempel smarttelefoner eller treningssporere. Dette lar deg sette treningsmål, grafer fremgang og analysere statistikk. I dag måler nøyaktige smarte vekter ikke bare vekten din, men kan også registrere biometrisk informasjon gjennom pålitelige kilder for bioelektrisk impedans BIA som kroppsfett, bentetthet, hjertefrekvens og vannprosent.

Hvordan fungerer Smart Scales?

Smarte vekter er enkle å bruke. Alt du trenger er å gå på vekten, og enheten vil måle kroppsvekten din sammen med den beregnede fettprosenten. Smarte vekter fungerer ved hjelp av sensorer som er plassert under føttene dine som gjør bruk av bioelektrisk impedans. En liten elektrisk strøm går gjennom benet ditt når du går på skalaen som er i stand til å måle motstanden fra kroppsfett. Ganske enkelt betyr større kroppsmotstand en høyere prosentandel fett.

Er de nøyaktige?

Vanligvis kan kroppsfettvekter gi deg bare grove estimater. Selv om de er enkle og trygge å bruke, er det noen variabler som kan påvirke resultatene som kjønn, alder, høyde og vekst, motstandstrening og enhver medisinsk tilstand. Xiaomi , Joluvi , Amazfit , Beurer og Huawei tilbyr de beste smarte vektene.

top