Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Φούτερ

()

Ταξινόμηση κατά

Πώς να επιλέξετε ένα ανδρικό φούτερ;

Οι κουκούλες είναι κομψά, άνετα και ευέλικτα ρούχα που ταιριάζουν σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Εκτός από το ότι χρησιμοποιούνται για αθλήματα, τα φούτερ χρησιμοποιούνται καθημερινά. Πριν επιλέξετε ένα φούτερ , λάβετε υπόψη τα ακόλουθα σημεία:

Υλικό

Όσον αφορά το υλικό φούτερ , υπάρχουν 3 βασικές επιλογές, όπως το βαμβάκι, το φλις και το νάιλον.
Το βαμβάκι είναι ένα δημοφιλές υλικό για φούτερ . Τα βαμβακερά φούτερ χρησιμοποιούνται ως casual και αθλητικά. Δεδομένου ότι οι βαμβακερές κουκούλες είναι ελαφριές, προσφέρουν καλή κινητικότητα για το σώμα και λόγω του μικρού τους βάρους αυτές οι κουκούλες παρέχουν επαρκή αερισμό.
Τα φλις κουκούλα τένις είναι κατάλληλα για τον χειμώνα. Σας προστατεύουν από τον κρύο αέρα και το χιόνι ενώ κρατούν το σώμα σας ζεστό. Το Fleece είναι ένα μαλακό, άνετο και παχύ υλικό που κρατά το σώμα μακριά από τους ψυχρούς ανέμους. Το Fleece είναι ανθεκτικό καθώς δεν καταστρέφεται τόσο εύκολα, επομένως τα φλις φούτερ είναι ανθεκτικά. Για υπαίθριες δραστηριότητες, τα φλις και τα φούτερ είναι οι ιδανικές επιλογές.
Το νάιλον είναι ένα συνθετικό υλικό που δείχνει λαμπερό και λαμπερό και προσθέτει μια πινελιά κομψότητας στο ντύσιμό σας. Για τις εποχές των βροχών, τα νάιλον φούτερ είναι επίσης η τέλεια επιλογή καθώς δεν αφήνουν το νερό να διεισδύσει μέσα από τις ίνες και έτσι κρατούν το σώμα στεγνό ακόμα και σε βροχερό καιρό.

Οι κουκούλες και τα φούτερ πρέπει να είναι εύκαμπτα και να προσφέρουν καλή ελαστικότητα. Δεδομένου ότι είναι ρούχα για καθημερινή χρήση, έχουν έναν ορισμένο βαθμό ελαστικότητας για να παρέχουν άνεση.
Μην επιλέξετε ένα φούτερ που είναι πολύ βαρύ. Το βάρος πρέπει να ισορροπεί μεταξύ ζεστασιάς και ευελιξίας. Ένα ογκώδες φούτερ μπορεί να περιορίσει την κίνησή σας. λοιπόν, καλό είναι να επιλέξεις ένα ελαφρύ και άνετο φούτερ. Μπορείτε να ψωνίσετε για ανδρικά φούτερ από κορυφαίες επωνυμίες Babolat , Nox , Lacoste , Adidas και Yonex .

top