Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Hettegensere

()

Sorter etter

Hvordan velge en genser for menn?

Hettegensere er stilige, komfortable og allsidige plagg som passer både menn, kvinner og barn. I tillegg til å bli brukt til å utøve sport, brukes sweatshirts fra dag til dag. Før du velger en genser , husk følgende punkter:

Materiale

Når det kommer til gensermateriale er det 3 hovedvalg som bomull, fleece og nylon.
Bomull er et populært materiale for sweatshirts . Bomullsgensere brukes som fritids og sportsklær. Siden hettegensere i bomull er lette, gir de god bevegelighet for kroppen, og på grunn av sin lette vekt gir disse hettegenserne tilstrekkelig ventilasjon.
Fleece tennishettegensere passer for vinteren. De holder deg beskyttet mot kald vind og snø samtidig som den holder kroppen varm. Fleece er et mykt, behagelig og tykt materiale som holder kroppen unna kald vind. Fleece er slitesterk da den ikke blir skadet like lett, så fleecegensere er slitesterke. For utendørsaktiviteter er fleece og sweatshirts de ideelle alternativene.
Nylon er et syntetisk materiale som ser skinnende og skinnende ut og gir et snev av eleganse til antrekket ditt. For regntider er også nylongensere det perfekte alternativet da de ikke lar vann trenge gjennom fibrene og dermed holder kroppen tørr selv i regnvær.

Hettegensere og gensere skal være fleksible og gi god stretch. Siden de er plagg til daglig bruk, har de en viss grad av elastisitet for å gi komfort.
Ikke velg en genser som er for tung. Vekten må balanseres mellom varme og fleksibilitet. En klumpete genser kan begrense bevegelsen din; derfor er det godt å velge en lett og behagelig genser. Du kan handle hettegensere for menn fra ledende merker Babolat , Nox , Lacoste , Adidas og Yonex .

top