Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Salewa

Βιώσιμη

Salewa Ortles Goretex Warm Γάντια

$ 0

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

Διάγραμμα μεγέθους

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

left
right

Ιδανικός συνδυασμός

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Salewa Ortles Goretex Warm Γάντια

Αυξήστε τη ζεστασιά των χεριών σας με Salewa Ortles Gore tex Warm Gloves που είναι μονωμένα γάντια σχεδιασμένα για ορειβασία ή αποστολές. Αυτά τα ευέλικτα γάντια παρέχουν προστασία και μέγιστη ζεστασιά στα χέρια σας σε κρύο ορεινό καιρό. Είναι αδιάβροχα, αδιάβροχα, αναπνεύσιμα και μονωμένα γάντια, ιδανικά για ορεινό περιβάλλον.

Φτιαγμένο με ανθεκτική παλάμη από δέρμα κατσίκας που σφραγίζει το κρύο και τον άνεμο. Τα ένθετα γαντιών Gore Tex που είναι ελαφριά, αναπνέουν παρέχουν μέγιστη ζεστασιά και άνεση στα χέρια σας. Η θερμομονωτική μόνωση Tirolwool Celliant διατηρεί τη ζεστασιά αντανακλώντας την ακτινοβολούμενη θερμότητα στα χέρια σας.

Χάρη στην κατασκευή 3D αντίχειρα και τα ανατομικά προσχηματισμένα χέρια προσφέρει εργονομική ελευθερία και υψηλή επιδεξιότητα. Ο ελαστικός καρπός και οι ρυθμιζόμενοι μανσέτες διευκολύνουν την φθορά και στεγανοποιούν το κρύο.

Χωρίς αμφιβολία, τα ζεστά γάντια Salewa Ortles Gore Tex είναι ιδανικά γάντια ορειβασίας, πεζοπορίας ή ελεύθερης ιππασίας επειδή είναι άνετα να φορούν και να παρέχουν μέγιστη ζεστασιά. Έτσι, αγοράστε το χωρίς σκέψη! Αδιάβροχο, ζεστό και αναπνεύσιμο γάντι για ορειβασία και πάγο με το ανθεκτικό Δερμάτινο φοίνικας Goatskin, ενισχυμένο πίσω και Gore Tex γάντι Εισαγωγή.

Το Tirolwool Celliant Thermo αντανακλαστική μόνωση αντικατοπτρίζει την ακτινοβολούμενη θερμότητα για να κρατήσει τα χέρια σας πιο ζεστά για περισσότερο.

Τα Anatomically Pre-Shaped Fingers εξασφαλίζουν καλή δεξιοτεχνία και η μονόπλευρη προσαρμογή της μανσέτας παρέχει πρόσθετη άνεση.



Ψάχνετε για υλικά από Salewa και ειδικά Salewa Ortles Goretex Warm Γάντια; Στο snowinn, μπορείτε να βρείτε μια πλήρη λίστα των Aνδρικά ρούχα προϊόντων και σκι αξεσουάρ. Τοποθετήστε όλες τις παραγγελίες σας μέσω του online κατάστημα μας snowinn. Έχετε 75 τρόπους πληρωμής. Ελέγξτε τον κατάλογο και πάρτε ειδικές σκι προσφορές. Και αν δεν είστε ικανοποιημένοι θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας.

Χαρακτηριστικά Salewa Ortles Goretex Warm Γάντια

Τύπος γαντίου

Με δάχτυλα

Χρώμα

Μαύρο

Τεχνολογία Salewa Ortles Goretex Warm Γάντια

Βιώσιμη Salewa Ortles Goretex Warm Γάντια

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Salewa Ortles Goretex Warm Γάντια

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

5 / 5

1 Κριτικές

5 αστέρια

100%

4 αστέρια

0%

3 αστέρια

0%

2 αστέρια

0%

1 αστέρια

0%

Salewa Ortles Goretex Warm Γάντια

Ελαφρύ, αδιάβροχο, αναπνεύσιμο: τι άλλο :)

04/11/2021

Balázs

Χρησιμοποίησα γάντια Millet 3: 1 πριν, δυστυχώς μετά από μερικές φορές έσκισε κατά μήκος της ραφής. Αποζημιώθηκαν. Εμπιστεύομαι τη Salewa Πολύ καλή ποιότητα, το μέγεθος είναι καλό, αν και νιώθω λίγο σφιχτό, άκαμπτο. Σύμφωνα με το διάγραμμα μεγεθών, το L είναι το καλό μέγεθος. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι άνετο μετά από μερικές χρήσεις. Χρησιμοποιώ προϊόντα Salewa μόνο για αναρρίχηση. Το αγαπώ.

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Salewa Ortles Goretex Warm Γάντια

Τα κρύα γάντια είναι πολύ σκληρά

10/06/2019

Nacho

Θεαματικά γάντια που δεν απαιτούν δεύτερο γάντι για εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες. Ήμουν στην κορυφή του Κιλιμάντζαρο σε -25 βαθμούς με πολύ ισχυρό αέρα και συμπεριφέρθηκε με απίστευτο τρόπο. Goretex και διπλό γάντι που προστατεύει από τον άνεμο και το παγωμένο νερό

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed