Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Självmassage och pressoterapi

()

Sortera

Vad är pressoterapi och självmassage?

Pressoterapi
Pressoterapi är en terapeutisk behandling som innebär applicering av kontrollerat tryck på olika delar av kroppen med hjälp av speciella plagg eller anordningar. Det är en icke invasiv teknik som främst används för att förbättra blodcirkulationen, minska vätskeretention och lindra symtom relaterade till lymfatiska och cirkulationsrubbningar.
Trycket som appliceras under pressoterapi hjälper till att stimulera blod och lymfcirkulationen, vilket hjälper till att avlägsna gifter och slaggprodukter från kroppen. Genom att främja lymfdränage kan pressoterapi hjälpa till att minska svullnad, ödem och känslan av tunga ben. Det kan också förbättra vävnadens syresättning och främja leveransen av viktiga näringsämnen till cellerna. Pressoterapi används ofta i olika terapeutiska och estetiska tillämpningar. Inom det medicinska området används det ofta för att hantera lymfödem, ett tillstånd som kännetecknas av ansamling av lymfvätska och efterföljande svullnad. Det används också vid behandling av venös insufficiens, celluliter och cirkulationsrubbningar.

Massagepistol
En massagepistol är en liten maskin som använder pulsationsbehandling för att imitera en metod som kallas tapotement, där terapeuter kör sina händer snabbt och rytmiskt för att provocera ner nervändarna i det markerade området. Massagepistolen används för att lindra muskelbesvär och ångest. Massagepistolen hjälper till att förbättra flexibiliteten och förbättra lymfatiska flytningar och håller ditt immunförsvar i gott skick. Varumärkena som erbjuder massagepistoler är Xiaomi , Powershot , Rock Tape , Gymstick och Air Relax .

Ankelhylsa För kryoterapi
Ankelhylsan för kryoterapi erbjuder förkylningsbehandling för att behandla utbuktning. Denna fotledshylsa är ett idealiskt alternativ för konventionell, fräsch fotledsskadeterapi. Ankelhylsan för kryoterapi ger ordentlig belastning och kraftfullt fotledsstöd. Det tuffa yttre skalet skisserar formen på din fotled för ultimat spänst och säkerhet och det flexibla bältet passar till ytterligare breda fötter och anklar.

top