Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Personlig pleje

()

Sorter efter

Hvordan vælger man de rigtige personlige plejeprodukter til huden, når man fisker?

At vælge de rigtige personlige plejeprodukter til din hud, når du fisker, involverer at overveje beskyttelse mod sol, vand og potentielle irritanter. Her er nogle tips til at vælge de rigtige produkter:

Solcreme : Vælg en bredspektret solcreme med en høj SPF Sun Protection Factor for at beskytte din hud mod skadelige UV stråler. Kig efter vandafvisende formler, der ikke let vaskes af, når du fisker. Påfør solcreme generøst og påfør igen efter behov, især efter at have svedt eller været i vandet.
Solcremebeskyttelse er et meget nyttigt produkt til lystfiskere, der kan lide at nyde solens stråler og havet uden at bekymre sig om skadelige vandmænd. Denne spray solcreme beskyttelse giver ordentlig beskyttelse mod skadelige UV stråler, samtidig med at den beskytter mod vandmandsstik. Den er meget nem at bruge og absorberer huden ordentligt og giver langvarig beskyttelse.
Rejsesæber til krop : de er typisk mindre og kommer ofte i kompakt emballage, hvilket gør dem nemme at have med i din bagage, rygsæk eller toilettaske. De fylder mindre sammenlignet med traditionelle barsæber eller voluminøse flasker med flydende sæbe. En rejse kropssæbe er specielt designet til bekvemmelighed og brugervenlighed under rejser. Rejsesæber til fiskeri er ofte koncentrerede, hvilket betyder, at lidt rækker langt. De er designet til at være mere holdbare sammenlignet med sæber i almindelig størrelse, hvilket sikrer, at du har en tilstrækkelig forsyning under hele din rejse uden behov for hyppige udskiftninger. Du kan købe disse rejsesæber fra disse mærker: Safe Sea , Sea to Summit , Regatta , Spich og Best Divers .
Læbepomade med SPF : Beskyt dine læber mod solskoldning ved at bruge en læbepomade, der indeholder SPF for at forhindre revner og solskader.
Fugtighedscreme : Vælg en fugtighedscreme, der passer til din hudtype for at forhindre tørhed forårsaget af udsættelse for sol, vind og vand. Kig efter ikke fedtede formler, der absorberes hurtigt.
Insektmiddel : Hvis du fisker i områder med insekter, skal du bruge insektmiddel for at forhindre insektbid. Kig efter produkter med DEET eller naturlige ingredienser som citronella eller eukalyptusolie.
Pleje efter sol : Overvej at medbringe aloe vera gel eller en after sun lotion for at lindre soleksponeret hud og lindre solskoldning.
Ikke fedtet håndcreme : Fiskeri kan være hårdt for dine hænder. Brug en ikke fedtet, hurtigabsorberende håndcreme for at holde dine hænder fugtet og beskyttet.
Hypoallergene og parfumefrie produkter : Vælg hypoallergene og parfumefri produkter for at minimere hudirritation, især hvis du har følsom hud.

Husk, at mens du vælger produkter til personlig pleje til fiskeri , er det vigtigt at prioritere beskyttelse mod elementerne, især solen og vandet, og vælge produkter, der er behagelige til langvarig brug udendørs. Derudover skal du altid teste nye produkter på et lille område af huden, før du bruger dem i vid udstrækning for at sikre, at de ikke forårsager bivirkninger eller irritation.

top