Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Karburatorer

()

Sorter efter

Hvordan virker motorcykel karburatorer?

Motorcykel karburatorer: I de nemmeste ord, en motorcykel carb, adskillige karburatorer, har brugen af at danne en brændbar blanding af luft og benzin, der vil drive motoren og gøre den drivende kraft til at flytte køretøjet foran. Motorcykel karburatorer er blevet forbedret, moderniseret og opdateret gennem årene; alligevel har den væsentlige antagelse om at blande luft og brændstof ikke ændret sig.
Karburatorens funktion er at forsyne en indre eksplosionsmotor med en luft/kraftblanding.
Karburatorer styrer luftstrømmen via deres centrale boring, denne flydende luft spændes i energi, og blandingen slutter sig til motoren via infusionsventilen. Karburatorer indeholder en boring, skål, ventilationsåbninger, dyser, en glidebane, passager, træg tempojustering, justering af luft/brændstofforhold og normalt en speeder.
Chokerende nok manipulerer det ikke øjeblikkeligt, hvor meget brændstof der kommer til motoren, at dreje gashåndtaget på et motorcykelstyr. Gashåndtaget styrer, hvor meget luft der må glide gennem karburatoren , og luftstrømmen er det, der håndterer, hvor meget brændstof der også løber ud i motoren.
Venturi princippet siger, at når luften strømmer gennem en hindring af et rør begrænsende, øges lufttempoet, og luftstyrken falder. Denne faldende luftkraft trækker brændstof op og ud af karburatorskålen via en sekvens af nøjagtigt bearbejdede passager og dyser og ind i cylinderkuplen. De mærker, der tilbyder disse motorcykelkarburatorer, er Puig , EBC , Moose Hard parts og All Balls .

top