Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Förgasare

()

Sortera

Hur fungerar motorcykelförgasare?

Motorcykelförgasare: Med det enklaste av ord, en motorcykelkolhydrat, många förgasare, har till uppgift att bilda en brandfarlig blandning av luft och bensin som driver motorn och får drivkraften att föra fordonet framåt. Motorcykelförgasare har förbättrats, moderniserats och uppdaterats genom åren; Ändå har det väsentliga antagandet att blanda luft och bränsle inte förändrats.
Förgasarens uppgift är att tillhandahålla en inre explosionsmotor med en luft/kraftblandning.
Förgasare styr luftflödet via sitt centrala hål, denna strömmande luft spänner i energi och blandningen förenas med motorn via infusionsventilen. Förgasare innehåller en borrning, skål, ventiler, jets, en slide, passager, trög tempojustering, luft/bränsle proportionjustering och vanligtvis en gaspedalen.
Chockerande nog, att vrida gasreglaget på ett motorcykelstyre inte omedelbart manipulera hur mycket bränsle som ansluter till motorn. Gasreglaget styr hur mycket luft som tillåts glida genom förgasaren och luftströmmen är det som hanterar hur mycket bränsle som också rinner ut i motorn.
Venturiprincipen säger att när luft rusar via ett hinder av ett rör begränsande, ökar lufthastigheten och luftkraften minskar. Denna infallande luftkraft drar bränsle upp och ut ur förgasarskålen via en sekvens av exakt bearbetade passager och jetstrålar och in i cylinderkupolen. Märkena som erbjuder dessa motorcykelförgasare är Puig , EBC , Moose Hard parts och All Balls .

top