Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Rollers en massageballen

()

Sorteren

Wat zijn foamrollers voor herstel?

Een schuimroller is een lichte, cilindrische buis van schuim. Het kan voor meerdere oorzaken worden gebruikt, waaronder het verhogen van de flexibiliteit, het verminderen van pijn en het uitroeien van spierklitten. Het is een strategie van zelf myofasciale ontlading. Schuimrollers hebben een positief resultaat op korte afstand in het bewegingsbereik van gewrichten.
Rollers zijn er in verschillende maten en hardheidsgraden. De stevigheid vaak aangegeven door de kleuring kan variëren van glad tot stevig. De zachtere schuimrollers zijn meer geschikt voor beginners of mensen met gevoelige spieren, terwijl de dichtere schuimrollers meer geschikt zijn voor gevorderde gebruikers die diepere druk nodig hebben. Je kunt deze foamrollers van deze merken kopen: Dare2B , Avento , Bodygood , Casall en Flexir .
Een massagebal kan worden gebruikt om de spanning in onze pijnlijke spieren te verminderen na lange uren op de werkplek of na een oefening. Een van de verschillen is dat het naar die moeilijk bereikbare plekken kan brengen, zoals de bovenrug, voeten en billen. Het gebruik van zelfmassagestrategieën kan heel plezierig zijn. Voordat u aan de slag gaat, zijn er een paar essentiële dingen die u moet leren om de beste resultaten te behalen.
Er zijn meerdere soorten massageballen, variërend van heel zacht tot klein en zacht als een squashbal. Ieder zijn ding, maar als je nieuw bent in het gebruik van een massagebal, begin dan misschien met een tennisbal of een spikebal.
Schuimrollers zijn een soort oefenapparatuur die vaak wordt gebruikt voor spierherstel en zelfmassage. Ze zijn cilindrisch van vorm en gemaakt van dicht schuim en worden vaak gebruikt bij rek en revalidatieoefeningen.
Het gebruik van een schuimroller kan helpen om spanning in de spieren los te laten, pijn en stijfheid te verminderen en het bewegingsbereik te verbeteren. Dit wordt bereikt door met de schuimroller druk uit te oefenen op specifieke delen van het lichaam, wat helpt om knopen en verklevingen in de spieren los te maken.
Over het algemeen zijn foamrollers een veelzijdig en effectief hulpmiddel voor spierherstel en zelfmassage. Ze kunnen worden gebruikt door mensen van alle fitnessniveaus om de flexibiliteit te verbeteren, spierpijn te verminderen en het algehele welzijn te bevorderen.

top